Közéleti és jogi blog

Hajnalcsillag

Hajnalcsillag

Justice League - Mérő Vera ügyvéd partnere, a vízilabdázó Gál András szélhámos - A Kúria bírái egy húron pendülnek

A lúgos orvos, a VV Fanni és a bicskei gyermekotthon perverz igazgatójának ügye

2023. október 19. - Radnóti László György

A szórakoztató tudományos ismeretterjesztés királyának elfuserált leánykája összeállt a vízilabdázóból félig-meddig kikupálódott Gál András ügyvéddel, hogy támaszt nyújtsanak a védtelennek, és igazságot szolgáltassanak. Jól válogatták meg a felháborodást keltő borzalmas erőszakos gaztetteket. Azonban bizonyítani is kellett volna a vádlott bűnösségét. Gál András ügyvéd nem azért szélhámos, mintha nem teljesítené vállalásait - amit egy jogi képviselő megtehet, nem lévén eredménykötelezettsége -, ellenkezőleg, túlságosan is eredményes, túlságosan is sokat megenged magának a kívánt eredmény elérése érdekében. Mégis szélhámosság, mert médiabíráskodással, és a tárgyalásokon tanúsított agresszív magatartásával, a lúgos orvos ügyben a nyomozás megszüntetéséről döntő ügyész rágalmazásával megalapozatlan ítéleteket csikart ki.

A bicskei gyermekotthon esetében lehet, hogy megtörtént a vádlott bűnösségének bizonyítása, mert a vonatkozó ítéletek nem tölthetőek le a Bírósági Határozatok Gyűjteményéből, ezért az ügy számomra nem vizsgálható.

Mivel a lúgos orvos ügyben a vádlott bűnösségének a bizonyítása a manipulált felismerésre bemutatás mellett döntően a makulátlan szavahihetőségű sértett következtetésein alapult, nem kerülhető meg Renner Erika jellemének vizsgálata.

Renner Erika teljesen jelentéktelen személyiség, egy egyszerű gépírónő, így pontosan annyit tudok róla, amennyi a megismételt másodfokú eljárás tárgyalásain kiderült.

Valahogy összeszűrték a levet Bene Krisztiánnal az iskolai találkozón. Hogy történt? Nem érdekes. Felnőtt emberek. Az ő dolguk. Nem vagyok erkölcscsősz. Az azért kiderült, hogy Renner Erikának az volt az elképzelése, hogy Bene Krisztián majd feleségül veszi, aki talán valóban hitegette is, azonban egy idő után Erikának le kellett számolnia azzal az illúzióval, hogy valaha is főorvosné asszony lesz. Végül az vezetett a szakításhoz, hogy Bene Krisztián nem ugrott azonnal, amikor elromlott Erika mosógépe, hogy újat vásároljon neki. Ez is érthető.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://morgenstern.blog.hu/api/trackback/id/tr2418238329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása