Közéleti és jogi blog

Hajnalcsillag

Hajnalcsillag

Sajnálom a jogászokokat

Közérdekű bejelentés a Kúria és a Fővárosi Ítélőtábla elnökének

2024. március 21. - Radnóti László György

dr-ribai-csilla-es-dr-ujvari-akos-2019_06_03_-fovarosi-itelotabla.jpg

A vén hülye Mérő László Vera lánya és a vízilabdázó Gál András ügyvéd mindenkit félrevezetett a bicskei pedofil, a lúgos orvos és a darnózseli ügyben. Immár számolatlan közérdekű bejelentést intéztem a Kúria és a Fővárosi ítélőtábla elnökéhez a jogorvoslatot kutyakomédiává aljasító alaptörvény-ellenes eljárásjogot és a tisztessége bírósági eljáráshoz való jogot sértő, megalapozatlan jogerős ítéleteket eredményező visszás bírósági joggyakorlatot kritizálva. Ők azonban semmibe vették intelmeimet. Ribai Csilla maga hazudozik összevissza alkalmatlan bírái hibáit leplezve, felelősségét és hatáskörét tagadva. Varga Zs. András kollégáira bízza a válaszadást a személyes felelősségét firtató bejelentések esetében is. Azok persze nem merészelnek kivetnivalót találni elnökük eljárásában. A tévedhetetlen kontraszelekció eredményeképp a vezető pozíciókat szint kizárólag alkalmatlan jogászok foglalják el, úgyészek, és bírók közt egyaránt. Az ügyvédek sem állnak általában hivatásuk magaslatán, de ők valamivel lazábban szervezettek, s így a kontraszelekcióba is hiba csúszhat, akár sikeres is lehet, magas pozíciót is elérhet rátermett ügyvéd, de ez sem szükségszerű. A Fővárosi Ítélőtábla büntetőjogi kollégiumát vezető Ujvári Ákos teljesen alkalmatlan, szégyenteljes megalapozatlan ítéleteket hozott a lúgos orvos és a VV Fanni ügyben, de az Ítélőtábla elnöke bízik benne. Az ostoba Ujvári Ákos az egész Ítélőtábla munkáját teszi tönkre a büntetőkollégium vezetőjeként. Ezért sajnálom a jogászokat, és persze a Kúria elnöke miatt is.

Tisztelt Dr. Varga Zs. András és Dr. Ribai Csilla Elnök Asszony / Úr!

Közérdekű bejelentéssel fordulok Önhöz. Többször ismételt felszólításomra se tettek elegetet indokolt követelésemnek. A hülye Ujvári Ákos alkalmatlan bírónak. A lúgos orvos és a VV Fanni ügyben teljesen megalapozatlan ítéleteket hozott. A felülvizsgálat a lúgos orvos ügyben alkalmatlan volt hatékony jogorvoslat szolgáltatására, a felülvizsgálatot befejező végzésben az öt bíró iratellenesen állítja, hogy a tényállás megalapozottságának felülvizsgálatát a Kúria, mint harmadfokú bíróság elvégezte. Az Emberi Jogok Európai Bíróságához intézett kérelmem vádirat igazságszolgáltatásunk ellen. Kérelmem függeléke részletesen foglalkozik a lúgos orvos üggyel is.

Sajnálom Önöket. Önök gyámoltalan ostobák. Ez mindent megmagyaráz. Csak azért ostoroztam Önöket durvábban, mert nem akartam elhinni. Már nem haragszom, sajnálom Önöket. De a végkövetkeztetés így is ugyanaz: Takarodjanak!

Tisztelettel:

Radnóti László

A bejegyzés trackback címe:

https://morgenstern.blog.hu/api/trackback/id/tr6818359535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása