Közéleti és jogi blog

Hajnalcsillag

Hajnalcsillag

Igazságszolgáltatásunk vezetői méltatlanok

Közérdekű bejelentés az OBH elnökének

2024. április 22. - Radnóti László György

beneszabad_ben.jpg

Tisztelt Dr. Senyei György Barna Elnök Úr!

Közérdekű bejelentéssel fordulok Önhöz. Az ügyészség koncepciós pereket folytat Ibolya Tibor ötlete alapján, melyekben bűnösségük érvényes bizonyítása nélkül, megalapozatlanul ítélik el az általában médiabíráskodásban meghurcolt vádlottat. Vezető beosztású ügyészeken kívül - Ibolya Tibor, Csiha Gábor, Polt Péter és társaik - bírók is méltatlanok: a Kúria és a Fővárosi Ítélőtábla elnöke, Ujvári Ákos és társaik. Csiha Gábor rágalmai alapján elítéltek, és az alkotmánybíróság visszautasította megalapozott alkotmányjogi panaszomat. Az EJEB-hez intézett kérelmem vádirat igazságszolgáltatásunk ellen. Mellékelt kérelmemből és függelékéből mindent megérthet.

Az ítéletek szövege leleplezi a hitvány inkompetens bírákat. Hiábavalóan próbálják leplezni a nyilvánvalót. Az ország megszabadítása Varga Zs. Andrástól, Ribai Csillától, Polt Pétertől, bolya Tibortól és Csiha Gábortól megéri 250.000.000 forint összegű kártérítési követelésemet, amiből 50.000.000,- forint fiamat, Radnóti Attilát illeti. Bene Krisztiánt rehabilitálni kell, Renner Erika visszatéríti a jogosulatlan kártérítést.

Tisztelettel:

Radnóti László

A bejegyzés trackback címe:

https://morgenstern.blog.hu/api/trackback/id/tr7818386969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása