Közéleti és jogi blog

Hajnalcsillag

Hajnalcsillag

Renner Erika ismét bosszút liheg - Lenne miért, de Bene Krisztián ellen összejátszott az igazságszolgáltatás

Levél a Kúria elnökének: Feljelentem, ha holnapra nem önt tiszta vizet a pohárba

2024. január 11. - Radnóti László György

beneszabad_ben.jpgTisztelt Varga Zs. András Elnök Úr!

Feljelentem, ha holnapra nem önt tiszta vizet a pohárba. Ön mindent tud arról, hogyan játszott össze Bene Krisztián ellen a Fővárosi Ítélőtábla, a Kúria és az Alkotmánybíróság az ügyészséggel annak érdekében, hogy kielégítsék Renner Erika, Mérő Vera és más elszállt hölgyek igazságérzetét. Magam is a tettes felelősségre vonását kívánom, ha valakit olyan szörnyűségesen megnyomorítanak, mint Renner Erikával tették, vagy amikor egy vadállat kinyomja egy nő szemét. Azonban senkit se lehet bűnösnek tekinteni, amíg bűnösségét kétséget kizáróan nem bizonyították. Ez az ártatlanság vélelme és az In dubio pro reo elv következménye.

Renner Erika ismét bosszút liheg. Lehet, hogy valóban csak fél Bene Krisztián szabadlábra helyezése miatt, azért akarja megtudni szabadulásának időpontját.

Azonban az interneten ilyeneket írnak Renner Erika rajongói:

"Remélem bent kedvesen bánnak vele. Hol ül? Szólnék néhány ismerősömnek, hogy köszöntsék a nemben is:) neked meg kívánok lassú kínhalált"

Ezt

"Vádirat korrupt igazságszolgáltatásunk ellen
A lúgos orvos ügy Strasbourgban
https://morgenstern.blog.hu/2024/01/01/lugos_orvos_ugy"

tartalmú bejegyzésemhez kommentálta az illető.

Mások csak abbeli reményüket fejezik ki, hogy Bene Krisztián a börtönben nemi erőszak áldozata lesz, vagy, hogy milyen jó lenne, ha neki is leöntenék a nemi szervét lúggal. Ugyanakkor lehetséges, hogy Bene Krisztián teljesen ártatlan. Azzal, hogy a Kúria sem mint harmadfokú bíróság, sem a felülvizsgálat során nem vizsgálta a másodfokú bíróság ítéletében megállapított tényállás megalapozottságát Önnek, mint Bene Krisztián panaszának előadó alkotmánybírójának tökéletesen tisztában kell lennie.

Öntsön tiszta vizet a pohárba! Ha hétfőig nem teszi meg, feljelentem a BTK 346. § (1) c) pontja szerinti okirattal visszaélés miatt.

Tisztelettel:

Radnóti László

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://morgenstern.blog.hu/api/trackback/id/tr8518300341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bankvezér 2024.01.11. 19:14:05

Furcsán ér véget a poszt.
Varga Zs. András biztosan nagyon nyugtalanul alszik ma este, a várható holnapi feljelentés miatt. Ja, mégsem...

Radnóti László György 2024.01.12. 01:46:48

@bankvezér: Varga valóban arcátlan, de azért adok neki egy utolsó lehetőséget.

bankvezér 2024.01.13. 10:29:38

@Radnóti László György: :
Megérkezik a feljelentés, és a rabszolgák feltelefonálnak Varga Zs. Andrásnak.
- Elnök úr, érkezett egy újabb feljelentés ön ellen. Mit csináljunk vele?
- Utasítsátok el, mint az előző hatezret!
- Parancs, értettük!

Radnóti László György 2024.01.13. 11:17:36

@bankvezér: Ebben igaza van. De nem biztos, hogy van értelme erőlködniük. Strasbourgban nem feltétlen fogadnak szót neki.

bankvezér 2024.01.13. 13:35:13

@Radnóti László György:
Megvan már erre a diktatúra módszere. Egyszerűen nem hajtja végre a Strasbourgban hozott ítéletet.

Radnóti László György 2024.01.13. 17:58:13

@bankvezér: Ilyesmiről nem tudok. Az én esetemben ez nem működik. Az EJEB ítélete nyilvnosságot kap, és lebuktatja igazságszolgáltatásunk vezetőit. Az aktív eutanáziára vonatkozólag Sulyok megpendítette, hogy nem vagyunk kötelesek végrehajtani az EJEB határozatát. Abban igaza lehet, hogy ha az EJEB hülyeséget mond akkor nekünk nem kell hülyeséget csinálni. De miért mondana az EJEB hülyeséget. Az EB-ban 1-2 országban van aktív eutanázia. Kell nekünk a leghaladóbbnak lenni? Karsai rossz címre küldte a kérelmét, az EP-hez kell petíciót intézni ilyen ügyben. Az EJEB együttérezhet, egyetérthet vele, de nem kötelezheti Magyarországot egy nem létező jog biztosítására.
süti beállítások módosítása