Közéleti és jogi blog

Hajnalcsillag

Hajnalcsillag

A bírók többé nem tudják eltüntetni a bűnjeleket - a Bírósági Határozatok Gyüjteménye forradalmi jelentőségű arhívum

Közérdekű bejelentés a bírósági elnököknek

2023. augusztus 17. - Radnóti László György

dr-ribai-csilla-es-dr-ujvari-akos-2019_06_03_-fovarosi-itelotabla.jpgTisztelt Elnök Asszony / Úr!

Nem tudják eltüntetni a bűnjeleket. Az ostoba és alkalmatlan bírók: Ribai Csilla, a Fővárosi Ítélőtábla elnöke, Ujvári Ákos, kollégiumvezető bírója, Kovács Tamás, Győri Ítélőtábla nyugalmazott bírája, Kónya István, a Kúria nyugalmazott elnökhelyettese, Márki Zoltán Alkotmánybíró; a hitvány ügyészek: Ibolya Tibor, legfőbb ügyész helyettes, Csiha Gábor Sándor alezredes katonai ügyész és társaik le fognak lepleződni a megalapozatlan ítéletek nyilvánossága folytán.

Igazságszolgáltatásunk felső vezetői azt képzelik, hogy amíg sikerül eltussolni a hibákat, addig minden rendben van. És miért ne sikerülne? Csak azt kell válaszolniuk, hogy a bejelentésnek nincs közérdekű tartalma, ezért nincs ok és mód az intézkedésre. Napjainkig minden bizonnyal működött ez a megoldás, hisz a jogászok közül is csak kevesen fértek a "nyilvános" ítéletekhez. A Bírósági Határozatok Gyűjteménye azonban jelentős lépés a bírósági eljárások ténylegesen nyilvánossá tételében. Nincs értelme tovább sumákolni. A megalapozatlan ítéleteket bárki letöltheti a Bírósági Határozatok Gyűjteményéből. Próbálják ki az általam bemutatott nevezetes ügyekben hozott ítéletekkel!

Tisztelettel:

Radnóti László

A bejegyzés trackback címe:

https://morgenstern.blog.hu/api/trackback/id/tr6218195333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása