Közéleti és jogi blog

Hajnalcsillag

Hajnalcsillag

Igazságszolgáltatásunk az inkvizíció misztikus félelemkeltésével operál

Mérhetetlenül hitványak a jogászok, a kivétel erősíti a szabályt

2023. szeptember 08. - Radnóti László György

Tisztelt Ribai Csilla Elnök Asszony!

Ön nem konyít a logikához. Miért is fordulok Önhöz? Lehet, hogy a többi vezető beosztású jogász se különb. Kéd az én édes néném. Mint Midasz király borbélya a gödörbe, belesuttogom a fülébe, hogy Ujvári bírónak szamárfülei vannak. Mivel a részrehajló média megfoszt a nyilvánosságtól, nem mondhatom el mindenkinek, elmondom hát Önnek.

Ön büszkén számol be évről évre az ügyforgalmi adatok tükrében a Fővárosi Ítélőtábla teljesítményéről. Ostoba bírák hada világszerte emberek életét keseríti meg megalapozatlan ítéleteivel. A Fővárosi Ítélőtábla teljesítménye e tekintetben is kiemelkedő. A vádlott bűnösségének igazságszolgáltatásunkban nem zárt logikai lánccal való bizonyításon alapul, igazságszolgáltatásunk az inkvizíció kipróbált módszereit alkalmazza.

Őszintén remélem, hogy szűkebben vett jogi szakterületén magasan felülmúlja kompetenciámat, azonban

A bejegyzés trackback címe:

https://morgenstern.blog.hu/api/trackback/id/tr9318210369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása