Közéleti és jogi blog

Hajnalcsillag

Hajnalcsillag

Ej mi a kő, tyúkanyó, kend az Ítélőtáblán lakik itt bent?

Nyílt levél a Fővárosi Ítélőtábla elnökének

2023. október 19. - Radnóti László György

dr-ribai-csilla-es-dr-ujvari-akos-2019_06_03_-fovarosi-itelotabla.jpgTisztelt Dr. Ribai Csilla Elnök Asszony!

A vén hülye Kónya István, a Kúria kollégiumvezető elnökhelyettese rágta szájba a lúgos orvos ügyben hozott hatályon kívül helyező végzésben adott útmutatásban, hogy miként lehet Renner Erika, nagyon szavahihető sértett megalapozatlan következtetései alapján elítélni a vádlottat. A hitvány Csiha Gábor elő is terjesztette ezt a fabrikált bizonyítást, miszerint  Renner Erikát a vádlotton kívül csak ketten ismerték annyira, mint támadója, de azok nem követhették el a bűncselekményt. Az idióta Ujvári Ákos és társai elfogadták ezt az érvelést, melynek igazságát a sértetten kívül senkinek sincs módja ellenőrizni, megtámogatva egy manipulált felismerésre bemutatás kétes eredményével.

A Kúria többé nem foglalkozott ezzel a bizonyítással, felülbírálatát mindkét esetben - a felülvizsgálat során hogy, hogy nem ismét Kónya István elnökletével – az első- és másodfokú bíróság által megállapított összhangzó tényállásra alapozta, annak megalapozottságát nem firtatva. E tényállás szerint Bene Krisztián lúggal leöntötte a sértett nemi szervét, ezzel súlyos testi sértést követett el, ergo nincs ok a vádlott felmentésére – érveltek a Kúria bírái. Minden stimmel, csak az kérdés, hogy Bene Krisztián valóban leöntötte-e a sértettet lúggal, mivel az sem bizonyított, hogy a bűncselekmény napján a környékén járt volna.

A hülye Csiha Gábort érdeme szerint vontam felelősségre. Erre a hitvány gazember megrágalmazott. Azt állította, hogy telefonbeszélgetésünk során életveszélyesen megfenyegettem, miszerint "Készüljön fel, hogy kinyírom!" Semmi hasonló se hangzott el. Telefonbeszélgetésünket nem rögzítették, így eltérő beszámolónk folytán kettőnkön kívül senki sem tudhat bizonyosat tartalmáról. Az idióta Magócsi István mégis elítélt.

VV Fanni ma is életben lehet, ha ez nem is különösebben valószínű. Mindenesetre az Ujvári bíró által elfogadott érvelésben, miszerint, a sértettnek a vádlott nyugalma érdekében halottnak kellett lennie, amikor a vádlott magára hagyta ugyan felfedezhetünk némi sajátos bűnözői logikát, amibe a bíró jól beleélte magát, de van olyan ember, aki akkor se öl, ha zavarja valakinek a létezése.

Milliószor követeltem, hogy tegyen rendet a Fővárosi Ítélőtáblán, Önnek azonban megfelel, hogy bírái olyan ítéletet hoznak, amilyet az ügyészség vár tőlük. Büntetőjogi felelősségem tudatában felszólítom: Takarodjon, maga hitvány mocskos gazember kegyencével, Ujvári Ákos bíróval egyetemben! Ne tekintse ezt becsületsértésnek! Ön becstelen, nincs mit megsértenem.

Tisztelettel:

Radnóti László

A bejegyzés trackback címe:

https://morgenstern.blog.hu/api/trackback/id/tr818238441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása