Közéleti és jogi blog

Hajnalcsillag

Hajnalcsillag

Bene Krisztián ügye Strasbourgban

2023. december 31. - Radnóti László György

mikola-bene.png

Anyuka FB hátterén még ott virít Krisztián.

A bigott vallásos család alaposan indoktrinált  neveletlen gyermeke csakhamar a budai irgalmas kórház igazgató főorvosává cseperedett, egyházi intézményben betöltött pozíciójához illő kispolgári szexuális igényekkel. Az oligám házasságtörésre a pápa is áldását adná.

Bene Krisztián mindent megkapott, ami az igazgató főorvos társadalmi státuszához jár, iskolatársnője a Zápor utcai általános iskolából viszonozta szerelmét. Bár lehet, hogy anyagilag mégsem volt főnyeremény igazgató főorvosi pozíciója. Erre enged következtetni az, hogy kutyasétáltatást vállalt szerelmének, Erikának, de nem ment el mosógépet vásárolni vele. Bár ezek az események időbelileg elkülönülnek, így lehet, hogy csupán a kapcsolat elhidegülése érhető tetten benne. Erika mindenesetre szakított Bene Krisztiánnal. Az öregasszony is megmondta az öreg halásznak, hogy legalább egy teknőt kérhetett volna az aranyhaltól. Hát Bene Krisztián nem volt egy aranyhal. Bene Krisztián azonban nem akart lemondani a ökonomikus pásztorórákról. Azonban az ügy váratla fordulatot vett. Renner Erika lúgos támadás áldozata lett. Folytatása itt olvasható: A lúgos orvos ügy az Emberi Jogok Európai Bírósága előtt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://morgenstern.blog.hu/api/trackback/id/tr8218259937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása