Közéleti és jogi blog

Hajnalcsillag

Hajnalcsillag

Renner Erika címe a tudakozóban

Ha fél, miért nyilvános a címe?

2024. február 25. - Radnóti László György

beneszabad_ben.jpgBene Krisztiánnak éppen lenne oka haragudni, amiért ártatlanul börtönbe juttatta. De egy gyermekorvos ennyit igazán megérthet, hogy ha egy sérült asszony fejébe veszi, hogy a volt szeretője bántalmazta, akkor nem nyugszik, amíg bosszút nem áll. Az nem egészen világos, hogy Bene Krisztián mivel szolgált rá erre, de talán nem becsülte illendőképpen szeretőjét, aki nyilvánvalóan nehezményezte egy idő után, hogy még mindig nem lett főorvosné asszony.

Csak azért különös, hogy megtalálható a címe a tudakozóban, mert csak az imént rettegte agyon magát Bene Krisztián szabadulása miatt. Valaki mondhatná, hogy tévedhetek, mert több Renner Erika is van. Milyen igaz?! De ennek ellenére nem tévedhetek, mert komplett családot találtam. Ott van a lánya, Flóra, és ami különös örömömre szolgált, az élettárs, Balogh Attila is. Úgy tűnik, a fiú, Dénes már kiröppent a családi fészekből.

Tulajdonképpen jó is, hogy benn van a tudakozóban. Gondolom, ha Bene Krisztián szabadul, első óhaja az lesz, hogy még a körnékét is messzire elkerülje volt szerelmének, és akkor ez kapóra jön neki, hogy megtudhatja, hogyan kerülheti el Renner Erikát, legalábbis otthonában.

A bejegyzés trackback címe:

https://morgenstern.blog.hu/api/trackback/id/tr6818339281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása