Közéleti és jogi blog

Hajnalcsillag

Hajnalcsillag

Az alkotmánybírók a leghülyébbek

A lúgos orvos ügyben a felülvizsgálat eredménye borítékolható volt: Felülvizsgálati indítványban nem támadható a jogerős ügydöntő határozat által megállapított tényállás

2024. február 28. - Radnóti László György

beneszabad_ben.jpgA lúgos orvos ügyben a felülvizsgálat eredménye borítékolható volt: Felülvizsgálati indítványban nem támadható a jogerős ügydöntő határozat által megállapított tényállás (Be. 650. § (2) bekezdése), az pedig a vádlott bűnösségét állapította meg, amennyiben az ügydöntő ítélet tényállása szerint Bene Krisztián lúggal leöntötte a sértettet, aki ennek következtében súlyos sérüléseket szenvedett. Pedig az ügydöntő határozat által megállapított tényállás megalapozatlan volt. A bűncselekményt elkövethette Balogh Attila, a sértett jelenlegi élettársa is. Akár úgy, hogy a sértett nem ismerte fel, vagy a sértettel való megbeszélés alapján a sértettet zaklató orvos színlelt támadását megrendezve. Ebben az esetben alaposan félrement a komédia.

A bejegyzés trackback címe:

https://morgenstern.blog.hu/api/trackback/id/tr1518341337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása