Közéleti és jogi blog

Hajnalcsillag

Hajnalcsillag

B. László élve vagy halva elrabolta VV Fannit videó felvétel tanúsága szerint - Ujvári Ákos emberölésért ítélte el - Hol a hulla? - Él-e Fanni?

A Fővárosi Ítélőtábla ítélete megalapozatlan - A bűnös B. Lászlót fel kellett volna menteni, mert a vád emberölés volt

2023. június 04. - Radnóti László György

_iuktkqturbxy8wmze5ogq5nzy5ngqxnzkxngi1nzlkn2jhztjiowvhns5qcgvnkzuczqolamld.jpegVV Fanni után csak egy vérfolt maradt. Ez nem alkalmas halála kétséget kizáró megállapítására. Holttá nyilvánítása nem jelenti, hogy kétség kívül halott. Következésképp megöléséhez annál inkább kétség fér. Mivel a vád emberölés volt, a mellesleg bűnös vádlottat fel kellett volna menteni.

Ujvári bíró, a Fővárosi Ítélőtábla kollégiumvezetője elnök asszonykája, Ribai Csilla hasznos idiótája - aki a lúgos orvos ügyben is megalapozatlan ítéletet hozott - mégis elítélte. Ribai Csilla, az Ítélőtábla elnöke, aki a lúgos orvos ügyben Mérő Veráék durva beavatkozásait, az Ítélőtábla előtti demonstrációt zokszó nélkül tűrte, és a tárgyalást a nők elleni erőszak elleni akciónapok idejére tűzte ki, Mérő Veráéknak kedvezve, természetesen nem lát törvénytelenséget, bejelentéseim közérdekű voltát tagadva, nem hajlandó törvényesen eljárni.

A bejegyzés trackback címe:

https://morgenstern.blog.hu/api/trackback/id/tr8518138564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása