Közéleti és jogi blog

Hajnalcsillag

Hajnalcsillag

Áldozatbiznisz - Az áldozat se mindig tökéletesen szavahihető - dr. Csiha Gábor Sándor alezredes katonai ügyész rágalmai

A lebukott a vízilabdázó Gál András ügyvéd Magyar Péter szélhámosságában is benne van

2024. április 06. - Radnóti László György

6554370-magyar-peter-a-kormany-ket-het-alatt-odaig-nem-jutott-el-hogy-bocsanatot-kerjen-a-bicskei-aldozatoktol.jpg

Az áldozat se mindig tökéletesen szavahihető. A lúgos orvos ügyben a bíróságot félrevezető dr. Csiha Gábor Sándor alezredes  katonai ügyészt meglehetős vehemenciával találtam felelősségre vonni. A sértett ügyész megrágalmazott, miszerint telefonbeszélgetésünk során Bene Krisztián perújítását akartam volna kikényszeríteni, s végül életveszélyesen megfenyegettem. A perújítást valóban javasolhattam, de kikényszerítésére nem tettem kísérletet. Életveszélyesen soha senkit nem fenyegettem. Az áldozatok jogi képviseletére specializálódott vízilabdázó Gál András ügyvéd, aki olyan nevezetes, - az igazságszolgáltatás szóhasználata szerint - jelentős ügyekben, min a bicskei pedofil ügy, a lúgos orvos ügy és a darnózseli ügy Mérő Verával karöltve folytatott médiahadjáratokban médiabíráskodással kicsikart látványos győzelmeivel sztárügyvéddé avanzsált, a kegyelmi ügy botrány összehozta az üstökösként a politikába berobbanó Magyar Péterrel, aki egy vizsgacsalást buktatott le.

Gál András dicsőségének megvan a maga árnyoldala is. Az általa felkarolt áldozatok ugyanis nem oly feltétlen szavahihetőek, ahogy azt ő általában elhiteti róluk. Amiként van börtönbiznisz, ugyanúgy létezik az áldozatbiznisz is, csak ez sokkal zsírosabb biznisz, különösen ami Donald Trump, Andrew, yorki herceg és Weinstein áldozatait illeti. Weinstein esetében könnyen elképzelhető, hogy a színésznőcskék, akik karrierjük érdekében kacérkodva maguk törekedtek szexuális kapcsolatot létesíteni a producerrel, utóbb elégedetlenkedve az ellenszolgáltatással, kissé átértelmezték a szituációt. A bicskei pedofil igazgató áldozatai is jelentős összegű anyagi támogatáshoz jutottak. Ez egyrészt indokolt, másrészt egyes sértettek indítéka lehet. Bárnai Árpád trénert és Pop Mert Juliánt egyrészt dicséreti a pedofil igazgató leleplezésének megszervezéséért, másrészt sajnos semmit sem lehet tudni arról, hogy ez a szervezés miként történt. Így sose derül már ki nem volt-e a szervezés valamiféle kampány az igazgató ellen. A vádjaikat hol visszavonó, hol ismét fenntartó áldozatok ilyen gyanút is felvetnek. Az áldozatok nem is egyformán szavahihetőek, akad köztük PB gáz szívó, és gyengeelméjű is. Az ítélet pedig titkos. Csak annyit tudok az ítéletről, hogy Gál András sértetti jogi képviselő - aki mindig elégedetlen a megalapozatlan ítélettel, amit médiabíráskodással csikar ki, a pedofil igazgatót elítélő bírákat teljesen alkalmatlannak tartja. Persze nem éppen ezért, de miért pont akkor lettek volna alkalmasak, amikor elítélték az igazgatót? Renner Erika is egy divatos kurtizán vagy egy képviselő éves jövedelmét zsebelte be. Nem feltételezhető, hogy szántszándékkal tönkretette volna az életét rongyos 25 millióért, de ha már megtörtént a baj, nem ragaszkodott az igazsághoz, illetve jól megfontolta, hogy mit tekintsen igazságnak, hisz kézenfekvő, hogy a a szakítás utáni zaklató magatartás és orvosi hivatása révén gyanúba keveredett kórházigazgatótól komoly kártérítéshez juthat. Sikerült is, de Bene Krisztián bűnössége sosem lett bizonyítva.

A bejegyzés trackback címe:

https://morgenstern.blog.hu/api/trackback/id/tr6418373745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása