Közéleti és jogi blog

Hajnalcsillag

Hajnalcsillag

A bicskei pedofil igazgató áldozatainak jogi képviselője, Gál András médiabíráskodással megalapozatlan ítéleteket csikart ki a lúgos orvos és a darnózseli ügyben

Renner Erika manipulálta a felismerésre bemutatást és hamisan tanúzott, hogy igazát bizonyítsa

2024. február 28. - Radnóti László György

beneszabad_ben.jpgRenner Erika jelenleg is együtt él élettársával, Balogh Attilával. Azt gondolhatnánk, hogy Balogh Attila egy szen, mert hiszen Renner Erika nemi élete korlátozott. De ez nem olyan biztos. Renner Erika nem volt hajlandó nemi szervét szakértőnek megmutatni, csak a a sérülés utáni kezelés állapotát rögzítő fényképek alapján készült a 25 millió forintos kártérítést megalapozó szakértői vélemény.

Nagyobb probléma, hogy Renner Erika a gyanúsítottat ábrázoló fényképeket a média rendelkezésére bocsátva manipulálta a felismerésre bemutatást, s jogi képviselője segítségével félrevezette a hatóságokat. A bűncselekményt jelenlegi élettársa segítségével maga rendezhette meg. Ez esetben kissé félrement az akció. Ilyen sérülést nyilván nem akart magának. De Renner Erika szavahihetőségét tekintetbe véve ez egy megfontolandó lehetőség. Bene Krisztián bűnössége egyáltalán nem bizonyított. A hülye jogászok mindent elhittek  Renner Erikának: Hogy csak hárman ismerték úgy mint támadója. Bene Krisztiánt megalapozatlanul ítélték el. Ez nem egyedi eset. Gál András a darnózseli ügyben is megalapozatlan ítéletet csikart ki. A darnózseli ügyben a holttest maradványai ugyan bizonyították az áldozat halálát, az is bizonyítottnak tekinthető, hogy a maradványokat a hentes szórta ki, de az idegenkezűség nem volt bizonyítható a maradványok alapján. Az emberölést körmönfont ostoba érveléssel vélte bizonyítani a Győri Ítélőtábla tanácsa. A halál bekövetkezésének minden olyan módját kizártnak tekintette, amelyre nézve semmilyen bizonyíték sem merült fel. Így könnyű bizonyítani.

Nem kizárt, ha Erika új lovagjával játszott össze Bene Krisztián megkopasztása céljából. Lehet, hogy kicsit ártatlanabbul történt. Renner Erika panaszkodhatott élettársának Bene Krisztián zaklatására. Azon aggódtak, hogy mire képes Bene Krisztián. Jó lenne elérni a távoltartását. Ha valamit elkövetne, elérhető lenne a távoltartása, így születhetett a megrendezett bűncselekmény ötlete. Valószínűleg nemi erőszak lett volna, de az áldozat meztelen teste felajzhatta bűntársát, aki a DNS-nyomok eltávolítása során túlságosan erős vegyszert alkalmazhatott.

A bejegyzés trackback címe:

https://morgenstern.blog.hu/api/trackback/id/tr9318341083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása